top of page

OVER MIJ

LARA DOBBE - PROFESSIONEEL PORTRETFOTOGRAAF EN VISUEEL STORYTELLER

Lara_39A0792_small.jpg

Mijn naam is Lara en ik kom uit Oekraïne. Ik woon in Doetinchem samen met mijn allerliefste man Joost en onze kleine zoon Micha. Sinds 2010 werk ik als professioneel portret fotograaf en visuele storyteller.

 

Bij het beroep professioneel fotograaf is het erg belangrijk om te weten wie je bent en waar je voor staat in het leven, hoe ben ik anders dan de andere fotografen om mij heen? Het idee om met mijn foto’s een verhaal te vertellen staat het dichtst bij mij, dit besloot ik dan ook tot op de dag van vandaag te doen. Ik heb gezien dat het zo waardevol voor mensen kan zijn om een stukje van hun leven vast te leggen in een foto, het is namelijk iets wat je voor de rest van je leven meedraagt en waardoor je altijd weer even terug kan naar het moment. Een foto kan je terugbrengen naar zoveel mooie herinneringen, waardoor het voelt alsof je weer alleen in die ruimte staat. Een bruiloft, geboorte of een doop, elk verhaal is speciaal. De waarde die een foto met zich mee kan dragen wordt vaak onderschat.

 

Met mijn passie voor storytelling probeer ik de natuurlijke momenten vast te leggen,  zo puur en ”raw” mogelijk. Vanuit mijn perpectief is mijn doel om ook de onzichtbare kanten te laten zien, zodat u de hele gebeurtenis kan voelen en opnieuw kan ervaren.

 

Graag zou ik uw unieke verhaal willen horen zodat we samen een onvergetelijke ervaring hebben en er mooie herinneringen voor in de plaats komen.

 

Veel liefs,

Lara

bottom of page