top of page

GEBOORTEFOTOGRAFIE

Het wonder van een geboorte

De geboorte van jullie kindje is het moment waarop het leven totaal verandert. Het is het moment waarop jullie een familie worden, of juist de familie uitbreidt. Deze prachtige verandering gebeurt al direct bij de bevalling.

 

De geboortedag is een dag vol speciale momenten en zit vooral vol met emoties. Het is een dag waar iedereen al maanden naar uitkijkt, alle voorbereidingen zijn getroffen en jullie zijn er helemaal klaar voor. Nu is het tijd dat jullie uitkijken naar het grote moment.

 

Jullie hebben natuurlijk ook nagedacht over het maken van foto’s, een herinnering voor later. Het maken van de foto’s kunnen jullie in elke geval uit handen geven. Mijn fotoreportages bestaan niet alleen uit mooie foto’s, het vertelt een verhaal. Het is een boek wat jullie steeds weer open kunnen slaan om het moment te herbeleven.

Het wordt het onvergetelijke verhaal van jullie gezin, waarin de eerste wee en de eerste ademtocht van de langverwachte baby zijn vastgelegd. Als fotograaf ben ik er ook op het moment waarop je jullie kind in je armen mag sluiten.

 

Uit respect voor de intimiteit van deze grote  gebeurtenis zal ik vanzelfsprekend volledig op de achtergrond aanwezig zijn.

Als het door omstandigheden niet mogelijk is om het moment van de bevalling te laten fotograferen, kan ik ook meteen na de bevalling komen om de eerste momenten van jullie samenzijn vast te leggen.

bottom of page